Tất cả # A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Phong Ma Tam Quốc

Bộ số hai trong Phong Ma hệ liệt. Truyện về các danh tướng thời Tam Quốc, mở đầu là Lục Tốn truyện. Các bạn nhớ đón xem trọn bộ tại Comicvn.net

Princess in the Prince's Harem

YiYi is one of the most beautiful girl in the kingdom. But after got called ugly by the Emperor she decide to be petty and join the palace as the palace's painter. Her plan? It's to draw even the most beautiful lady into an ugly hag!!!

Pseudo Harem

Một bộ manga về cô bé có khả năng diễn rất tốt và senpai

Phệ Tình

...

PC Goddes Room

Truyện kể về mấy chị gái thu ngân, trông quán net :D

Phù Thủy Xấu Xa Nhất Thế Gian

Quinta là một phù thủy vĩ đại khét tiếng đã sống được hơn 300 năm và được biết đến qua tính nhẫn tâm và giết hại những phù thủy khác. Cô ta được che đậy bởi những bí ẩn và bí mật, nhưng thực chất thì, cô ta mới chỉ có 16 tuổi. Trong một biến cố bất ngờ, Quinta trở thành vệ sĩ của Nestor Gilroy, một giáo sư có tiếng với 5 bằng tiến sĩ, đang bị truy lùng vì nghiên cứu chưa được công bố của anh. Cùng nhau, Nestor, Quinta và cộng sự của cô Feeyo, bước vào cuộc hành trình để xuất bản nghiên cứu của Nestor.

Plunderer

Đại khái là câu truyện xoay quanh một anh hùng trong truyền thuyết, một con bánh bèo, một chụy ngực bự và một thằng mặt nồi. Nội dung ra sao thì mỗi người khi đọc sẽ có một trải nghiệm khác nhau nên mình sẽ không tóm tắt.^-^Đây cũng là truyện dài kỳ mới nhất được viết bởi Minazuki Suu – tác giả bộ truyện Sora no Otoshimono. Hẳn những ai đã từng yêu thích SnO thì sẽ không muốn bỏ qua đầu truyện mới này đâu nhỉ ^^

Puppy Lovers

Eri Inui là một sinh viên đại học 20 tuổi muốn để trở thành một mangaka. Cô đã có được giấc mơ này kể từ khi cô còn nhỏ Nhưng cô vẫn không tìm thấy một nhà xuất bản sẵn sàng cho cô cống hiến hết sức mình.Một ngày, Souta Inuzaki, con trai của một người họ hàng xa, đến sống với Eri và mẹ cô. Souta là một nghệ sĩ violin tham vọng và đã đến Tokyo để học tập . Nhưng làm thế nào cô ấy sẽ đối phó với một cậu bé 13 tuổi theo ước mơ của mình và đi qua tuổi dậy thì?Truyện này theo mình biết thì là ecchi hơi nặng tí vi vậy bản nào dưới 18t ko nên xem nhá

Please don't bully me, Nagatoro

Nagatoro is a freshman girl in high school who loves bullying her Senpai. But he puts up with it, even after being put through all kinds of embarrassing situations, because he's in love with her.

Phúc Hắc Tổng Tài Đừng Tới Đây

Bỉ ồi! Người đàn ông này làm cô mệt quá, lúc nào cũng chỉ muốn làm “một lần” để có thể buộc cô ở bên anh ta. “Một lần” ở đây chính là một lần làm cho cô mang thai. Liệu anh ta có thể có chút phong thái của một ông chủ không? Một sát thủ như cô lẽ nào lại cứ để anh ta trói buộc như thế sao? Omg --- dưới sự ép buộc của người đàn ông đó, cô đã vinh dự mang thai. Nhưng anh ta tưởng là mang thai rồi thì cô sẽ không chạy được sao? Ha ha, không có cửa đâu…

Phượng Nghịch Thiên Hạ

Nàng, con gái duy nhất của trưởng công chúa, nhưng cả nước đều biết là phế vật Khi đôi mắt trong trẻo nhưng lạnh lùng mở ra, nàng chính là thiên tài sát thủ nguy hiểm nhất thế kỷ 21 Phiên vân phúc vũ, lãnh khốc  phúc khắc, quay đầu cười, thiên hạ phong vân loạn Khi ma ốm tiểu thư  bộc lộ tài năng kinh tài tuyệt thế Vô số nam nữ  trong thiên hạ ái mộ . . . Hắn là tuyệt sắc ám dạ chi vương, lãnh huyết vô tình . . . Gặp nà

Predator: Hunters - Quái Thú Săn Mồi: Thợ Săn

Sau nhiều lần tàn sát nhân loại khi hạ cánh xuống Trái Đất, giờ đây, những Quái Thú Săn Mồi sẽ lần đầu đối diện với cảm giác bị săn khi những con người xuất chúng nhất đang tụ họp cùng nhau để tiến hành màn phản kích mà ở đó, con mồi nay sẽ là những kẻ đi săn. Liệu điều gì sẽ chờ đón cả hai phe ở cuộc chiến thế kỷ này? Đón xem sớm nhất tại comicvn.net

Pandala - Gấu trúc phiêu lưu ký

Bạn là fan của Kungfu Panda? Bạn là fan của thế giới thiên nhiên & động vật? Bạn là fan thể loại chiến đấu võ thuật? Gấu trúc phiêu lưu ký - Pandala được ra mắt tại comicvn.net là bộ truyện không lời không thể bỏ qua. Câu chuyện xoay quanh chú gấu trúc nhỏ bất hạnh bị mất đi gia đình sau khi luyện công trở về, và hành trình phục thù cũng như phát triển bản thân của chú.

Peerless Alchemist

She is the greatest and the last cultivator of the twenty-fourth century, however due to a certain mishap, she crossed into another world, into another body which has families oppressing her, a scumbag fiance abusing and steping over her…… Trying to take advantage of her now? Keke! Knocking on death’s door! Those who follow her will prosper, and those that oppose shall die! Behold as she pays back those who attempts to climb over her several folds!

Player Reborn

Wan Jia was betrayed by one of his own teammates in the virtual reality game, "King of Gamers" (KOG) and lost his qualification. However, In his final moments before being removed from the game, he was transported back one year earlier to the day that "King of Gamers" launched. Already a master of the game and possessing in-depth knowledge of the content of the game, Wan Jia orchestrates his return to the "King of Gamers" to not only to punish the traitorous teammate, but also achieve victory!

Pansuto

Pansuto summary is updating. Come visit Mangakakalot.com sometime to read the latest chapter of Pansuto. If you have any question about this manga, Please don't hesitate to contact us or translate team. Hope you enjoy it.

Pulseless Girlfriend

When Makoto accidentally caused a flowerpot to fall onto a girl from three stories high, he thought his life was over. However, can he handle the 'heavy' responsibility of his action.

Phép Tắc Trường Ogus

Đang cập nhật...

Pastel

Bộ truyện lấy bối cảnh ở Thị trấn Onomichi xinh đẹp, yên bình, xoay quanh hai nhân vật chính Tadano Mugi - một cậu trai không có nét đặc điểm nổi bật - và Tsukisaki Yuu - một cô nàng xinh xắn dễ thương đến từ Tokyo. Hai người gặp nhau ngoài bãi biển một cách tình cờ khi Mugi vô tình nhìn thấy Yuu... thay đồ. Cậu biết mình đã yêu Yuu ngay từ cái nhìn đầu tiên. Rồi số phận tiếp tục đưa đẩy để cả hai có cơ hội gặp lại nhau... Mọi tình tiết đều xoay quanh cuộc sống đời thường, những rắc rối trong tình cảm của Mugi và cả những người bạn của cậu trong thị trấn Onomichi vẽ nên một bức tranh đầy màu sắc, hứa hẹn sẽ mang lại cho ...

Psychometrer Eiji

Eiji is a teenager with bad manners and who loves to fight. However he has a strange power, with the contact of certain objects he can see the memory of these objects. When he finds himself in a dark murder case, he will have to help a beautiful young profiler to find the murderer. Afterwards, she will often ask him to help solve complex cases. A detective manga having greatly tied up investigations. Careful, this manga has images and scenes real violent.

Ponkotsu-chan Kenshouchuu

Một cô gái hậu đậu một ngày nọ trở thành Esper, một chàng trai gương mặt nhìn như muốn đấm. Liệu anh ta có thể giúp cô gái esper này phát triển năng lực của mình để cô nàng có thế phá huỷ tảng thiên thạch đang tiến tới trái đất không? Tất nhiên là có, nếu không là bad ending à?

Prince, Don’t Do This!

In order to fulfil her mission of bringing peace to the land, the Princess of Uighur is going to travel to Changan and marry a prince. Her task is extremely difficult! She has to increase her IQ, finish her assignment, and try to win the love of the handsome prince!

Peerless Dad

Its an amazing story about one martial arts journey through marriage, fatherhood, and battles.

Peter Grill to Kenja no Jikan

Peter Grill is known throughout the land as the world's strongest fighter. He has a girlfriend who he's steadily trying to get closer with. Life is good for him. Until he realizes that dozens of women, who want to bear strong children, are all vying for his seed.

Princess Candle

After the King's death, the Queen and the Crown Prince want to get rid of the previous Queen's family. Princess must then take shelter in a convent. She's accompanied by her lady-in-waiting, Flora, who worships her. Flora goes to great lengths to make the Princess feel at ease. But in that convent, where the values are so different from those of the court, social relationships are often difficult. The two women, eventually, get used to this new life. However, the peaceful days are not going to last forever.

Please don't bully me - Nagatoro-san

Nagatoro là một nữ sinh năm nhất có một sở thích là "Bắt nạt" senpai của mình. Một cuộc tình bất ngờ chuẩn bị bắt đầu.

Project Tokyo Dolls - Forgotten Imitation Doll

The year is 2017, in the city of Tokyo an idol group known as DOLLS is fighting against extraterrestrial monsters known as Pygmalion. Those who get attacked are deprived of their emotions and memories. If they're consumed, their very existence is wiped from the minds of everyone and the world itself. The girls who died and became "dolls" are the only ones capable of fighting against the Pygmalion threat. Another doll suddenly appeared before the girls during a battle, who in the world is she!?

Phượng Khởi Hoa Tàng

Khưu Hỷ La - thần y, y thuật phi phàm, có bàn tay thần kỳ. Thông minh nhạy bén, trọng tình cảm. Yên Lãng - chủ nhân của Túc Quốc. Túc trí đa mưu, vô cùng sâu sắc, phụ thân là Tịnh Thân vương, mẫu thân là Hòa An công chúa của Đại Chu .

Princess Michiru Is in Love!

Princess Michiru is in love with her private tutor, Sakaki. This is the romcom between the two's every day life.

Phi Đãi Nghiên Tuyết

Phi Đãi Nghiên Tuyết là một câu chuyện tình yêu lãng mạn chốn thâm cung bí sử, một hoàng cung lộng lẫy, nguy nga, tráng lệ. Tuy nhiên, đó chỉ là vẻ bề ngoài, còn những ẩn tình bên trong, chứa đựng những âm mưu toan tính mà người ngoài không thể biết ...

Phong Khởi Thượng Lam

Tình hình là nàng ghiền game. Một hôm vô tình bị lạc vào thế giới Game, và đã gặp được chàng, cuộc sống ảo đen xen đời thực. Đâu là thực đâu là giả, thôi thì cứ yêu thôi … Một câu chuyện vừa hài hước vừa lãng mạn.  Chỉ biết nhiêu đó thôi. Xem típ thì biết nhé!!!

Ponkotsu-chan Kenshouchuu

Yumesaki-san has a problem. Every day she is given a new, random supernatural ability by an anonymous person called God. But for what purpose?

Please Love the Useless Me Returns

Good-for-nothing Shibata Michiko is back! And with her back are her never-ending troubles. Will she be able to stand on her own feet this time around or will she have to keep on relying on her superior, Kurosawa Ayumu, to get her out of her misery? Hop on board to take a ride for a fun and romantic journey with a woman too good for her own idiocy and a man too good for his own kindness.

Princess Resurrection Nightmare

With her flowing black dress, roaring chainsaw, and android, werewolf, vampire, and blood warrior at her service … the Princess of Monsters is back! Yasunori Mitsunaga's masterpiece, Princess Resurrection, is hereby resurrected for a new series!

Pseudo Harem

A manga about a girl who's really good at acting, and the senpai she likes.

Puchi Puri Yuushi

There is a legend that the gods granted the hero a task, which is to raise a little girl into something extraordinary. In this story, this young girl is Yushi, a 17-year-old girl that has been put under a spell: her body stopped aging ever since she was ten years old. She has been selected as a candidate to become the next Puchi Puri Princess. The girl selected to be princess will receive a magical tiara which grants the wearer anything she wants. This means that if Yuushi becomes princess she can wish her spell away! However, the competition is stiff and Yuushi still looks like a 10-year-old girl. Source: Baka-Updates Notes: This manga details the beginning journey of Yushi becoming a candidate and attending an academy where she will be trained the modesty of being a potential Puchi Puri Princess. The story is to be continued in the anime version of this title

PHỤC THÙ THIẾU GIA TIỂU ĐIỀM THÊ

Nội dung: Cập nhật sau~

Ponkotsu Musume no Nichijou

The daily life of Ponkotsu Ado, the clumsy girl who's not confident with her social ability.

Pu-jyo and the Beast

It is a funny love story about a high school girl called Momoka who loves wrestling, and Kuga, a wrestler who looks like a bad guy and often plays the villain but has actually a pure heart. Momoka is a huge fan of Kuga and keeps sending him supportive messages on Twitter. She even sent him a fan letter and one day after one of his matches he suddenly calls her… That’s how the clumsy love story of those two starts.

Pale Throne

Young Bai accidentally kills someone, from then on he enters the world of killers. A black card appeared in front of the door of pale throne, who can get the ultimate weapon left by the most successful killer?To kill, to follow the road of killing, is it also the road to finding oneself.
Tên truyện Chương mới nhất Tình trạng
Phong Ma Tam Quốc Truyện Dịch Chapter 12 Phong Ma Tam Quốc Đã hoàn thành
Princess in the Prince's Harem Raw Chapter 87 Princess in the Prince's Harem Đã hoàn thành
Pseudo Harem Truyện Dịch Chapter 10 Pseudo Harem Đã hoàn thành
Phệ Tình Truyện Dịch Chapter 5 Phệ Tình Đã hoàn thành
PC Goddes Room Truyện Dịch Chapter 53 PC Goddes Room Đang tiến hành
Phù Thủy Xấu Xa Nhất Thế Gian Truyện Dịch Chapter 3 Phù Thủy Xấu Xa Nhất Thế Gian Đã hoàn thành
Plunderer Truyện Dịch Chapter 45 Plunderer Đang tiến hành
Puppy Lovers Truyện Dịch Chapter 26 Puppy Lovers Đang tiến hành
Please don't bully me, Nagatoro Raw Chapter 39 Please don't bully me, Nagatoro Đã hoàn thành
Phúc Hắc Tổng Tài Đừng Tới Đây Truyện Dịch Chapter 53 Phúc Hắc Tổng Tài Đừng Tới Đây Đã hoàn thành
Phượng Nghịch Thiên Hạ Truyện Dịch Chapter 160.2 Phượng Nghịch Thiên Hạ Đang tiến hành
Predator: Hunters - Quái Thú Săn Mồi: Thợ Săn Truyện Dịch Chapter 2.1 Predator: Hunters - Quái Thú Săn Mồi: Thợ Săn Đã hoàn thành
Pandala - Gấu trúc phiêu lưu ký Truyện Dịch Chapter 10 Pandala - Gấu trúc phiêu lưu ký Đã hoàn thành
Peerless Alchemist Raw Chapter 84 Peerless Alchemist Đã hoàn thành
Player Reborn Raw Chapter 8 Player Reborn Đã hoàn thành
Pansuto Raw Chapter 7 Pansuto Đã hoàn thành
Pulseless Girlfriend Raw Chapter 8 Pulseless Girlfriend Đã hoàn thành
Phép Tắc Trường Ogus Truyện Dịch Chapter 18 Phép Tắc Trường Ogus Đã hoàn thành
Pastel Truyện Dịch Chapter 172 Pastel Đang tiến hành
Psychometrer Eiji Raw Chapter 165 Psychometrer Eiji Đang tiến hành
Ponkotsu-chan Kenshouchuu Truyện Dịch Chapter 1 Ponkotsu-chan Kenshouchuu Đã hoàn thành
Prince, Don’t Do This! Raw Chapter 241 Prince, Don’t Do This! Đã hoàn thành
Peerless Dad Raw Chapter 77 Peerless Dad Đã hoàn thành
Peter Grill to Kenja no Jikan Raw Chapter 15 Peter Grill to Kenja no Jikan Đã hoàn thành
Princess Candle Raw Chapter 9 Princess Candle Đã hoàn thành
Please don't bully me - Nagatoro-san Truyện Dịch Chapter 42.1 Please don't bully me - Nagatoro-san Đã hoàn thành
Project Tokyo Dolls - Forgotten Imitation Doll Raw Chapter 11 Project Tokyo Dolls - Forgotten Imitation Doll Đã hoàn thành
Phượng Khởi Hoa Tàng Truyện Dịch Chapter 32 Phượng Khởi Hoa Tàng Đã hoàn thành
Princess Michiru Is in Love! Raw Chapter 9 Princess Michiru Is in Love! Đã hoàn thành
Phi Đãi Nghiên Tuyết Truyện Dịch Chapter 446 Phi Đãi Nghiên Tuyết Đang tiến hành
Phong Khởi Thượng Lam Truyện Dịch Chapter 377 Phong Khởi Thượng Lam Đang tiến hành
Ponkotsu-chan Kenshouchuu Raw Chapter 4 Ponkotsu-chan Kenshouchuu Đã hoàn thành
Please Love the Useless Me Returns Raw Chapter 3 Please Love the Useless Me Returns Đã hoàn thành
Princess Resurrection Nightmare Raw Chapter 12 Princess Resurrection Nightmare Đã hoàn thành
Pseudo Harem Raw Chapter 44 Pseudo Harem Đã hoàn thành
Puchi Puri Yuushi Raw Chapter 6 Puchi Puri Yuushi Đã hoàn thành
PHỤC THÙ THIẾU GIA TIỂU ĐIỀM THÊ Truyện Dịch Chapter 69 PHỤC THÙ THIẾU GIA TIỂU ĐIỀM THÊ Đang tiến hành
Ponkotsu Musume no Nichijou Raw Chapter 1 Ponkotsu Musume no Nichijou Đã hoàn thành
Pu-jyo and the Beast Raw Chapter 1 Pu-jyo and the Beast Đã hoàn thành
Pale Throne Raw Chapter 12 Pale Throne Đã hoàn thành
Tắt Quảng Cáo [X]
Tắt Quảng Cáo [X]