Mới cập nhật

Poor Father and Daughter

Chapter 1Poor Father and Daughter
It's about a poor family of two: father and rebellious daughter. In order to make money the single father does a lot of odd jobs and at the school the daughter is incompatible with her classmates.

Karesen joshikousei to tokikake ojisan

Chapter 0.2Karesen joshikousei to tokikake ojisan
Karesen joshikousei to tokikake ojisan summary is updating. Come visit Mangakakalot.com sometime to read the latest chapter of Karesen joshikousei to tokikake ojisan. If you have any question about this manga, Please don't hesitate to contact us or translate team. Hope you enjoy it.

Nei and Souta's Petite Manga

Chapter 2Nei and Souta's Petite Manga
Nei and Souta's Petite Manga summary is updating. Come visit Mangakakalot.com sometime to read the latest chapter of Nei and Souta's Petite Manga. If you have any question about this manga, Please don't hesitate to contact us or translate team. Hope you enjoy it.


Usagi no Mori

Chapter 6Usagi no Mori
Shunta and Tamaki are childhood friends with a year of difference, but Shunta feels something different towards his friend, an impure, not correct, dirty feeling. As this feeling grows stronger, will the relationship between the two friends also change ...?

World End Solte

Chapter 1World End Solte
As a result of a large war, the world was eroded by a magical infection that distorted the time and space around it.  Though magic has been outlawed since then, the effects of that war still remain.  To uncover all the secrets of the world, "Lucky Solte," begins her adventure.

Ienai Itami o Daite Iru

Chapter 2Ienai Itami o Daite Iru
Shun and his older brother have a little strange relationship...WARNING: CONTAINS INCESTKoganei's story "Kusatta Rasen" and also "Ayaui Kyouen" in which the Makino brothers appear can be found in the main series -Rakuda Tsukai to Ouji no Yoru( http://www.batoto.net/comic/_/comics/rakuda-tsukai-to-ouji-no-yoru-r10706 )

Rokujo x Hitoma

Chapter 1Rokujo x Hitoma
Tôi muốn trở nên nổi tiếng! Tôi muốn có bạn gái!Đó là mong ước của chàng sinh viên "ngàn năm vẫn còn trinh trắng", Ikuta. Trời không phụ lòng người, chàng đã được ban phước cho gặp một cô nàng ác quỷ xinh đẹp Gremory. Dẫu vậy, đời không như là mơ...Cùng tác giả bộ truyện Pashiri na Boku to Koisuru. JA Translations


Ikigami

Chapter 26Ikigami
Để đảm bảo sự an bình và thịnh vượng, các nhà lãnh đạo một đất nước đã ban hành một đạo luật đặc biệt, qua đó, tất cả trẻ em khi đến tuổi đi học, đều sẽ được tiêm một loại vắc-xin vào người. Một trong số 1000 trẻ em sẽ có một người lãnh mũi vắc-xin đặc biệt, và người này này sẽ chết vào một ngày giờ nhất định khi đang ở độ tuổi 18-24. Câu chuyện là hành trình của Kengo Fujimoto - một trong những nhân viên của chính phủ có ...

Cún Cute Cerberus

Sẽ như thế nào nếu ác khuyển Cerberus và chúa tể cái chết Hades như người đời đồn đại thực ra chỉ là một chú cún bông dễ cưng và một quý ngài nghiêm túc nhưng mê pet?
Xem nhiều nhất
Sáng tác vừa đăng
Tắt Quảng Cáo [X]
Tắt Quảng Cáo [X]